Appartement Schitterend gelegen in het centrum van Malaucène - Provence - France
menu

Welkom in de «CLOS DES AIRES» in MALAUCENE !

In het hart van de Provence, aan de voet van de Mont Ventoux, is het dorp Malaucène het ideale punt om de attracties te ontdekken van deze wilde regio die rijk is aan erfgoed en uitzonderlijke locaties. Gehecht aan de noordwand van de « Reus van Provence », geniet Malaucène van een zeer aangenaam microklimaat.
Op enkele kilometers afstand kunt u de wijngaarden van de “Côtes du Rhône“ ontdekken, inclusief de beste wijnen : Beaume de Venise, Vacqueyras, Gigondas …, maar ook plaatsen doordrenkt van geschiedenis : Vaison la Romaine (8 kms) en zijn oude theater, Avignon en pauselijk paleis, Orange en zijn arena.
In het zomerseizoen worden veel culturele aanbiedingen en animaties voorgesteld.

Het is Schitterend gelegen in het centrum van Malaucène, op enkele passen van de restaurants, in een doodlopend, rustig straatje. Met veel plezier willen we u verwelkomen in ons appartement voor de vakantie, voorzien van alle moderne voorzieningen en volledig uitgerust.

Het meer van de Palivettes (vijver), met zijn sportparcours, zijn picknickplaats en zijn speeltuin voor kinderen, ligt op minder dan 5 minuten lopen.

We kunnen uw kleine dier accepteren na voorafgaande toestemming (we accepteren geen herdershonden, Border Collie, Bulldoggen, Cocker enz...)